• Luni - Vineri 8.30 - 17.00
 • Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 173, Sat Rosu, Chiajna, Ilfov
 • 021.423.44.49

Fonduri europene

Incepand din anul 2007 deschiderea Romaniei catre Uniunea Europeana a favorizat accesul companiilor la finantare nerambursabila cu bani europeni. Acest lucru a venit in sprijinul din ce in ce mai multor companii care au inceput sa se dezvolte datorita acestui ajutor.

Aveti o idee de proiect, insa nu dispuneti de surse pentru implementarea ei? Ati auzit de fonduri europene, insa nu stiti cum sa le obtineti? Nu stiti daca proiectul dumneavoastra este eligibil pentru obtinerea de fonduri europene? Echipa Euro Zone va fi alaturi de dvs.de-a lungul tuturor etapelor necesare implementarii proiectului.

Proiect

Compania noastra va ofera suport impreuna cu cei mai buni consultanti in afaceri si management, pentru a va asigura extinderea, diversificarea si cresterea rezultatelor dvs.. Euro Zone va va informa periodic despre calendarul proiectelor si masurilor ce vor fi lansate.

Vom identifica impreuna:

Programul de finantare in care se incadreaza proiectul dumneavoastra Solutiile optime de finantare oferite partenerii nostri Pasii de urmat pentru implementarea proiectului
Noi vrem astfel sa contribuim la dezvoltarea durabila a economiei romanesti si la cresterea gradului de absorbtie a fondurilor disponibile.

Finantare

Potrivit prevederilor Uniunii Europene, pentru a fi eligibile, cheltuielile trebuie sa indeplineasca cumulativ cateva conditii. Autoritatile de management vor stabili procedurile specifice in vederea verificarii si confirmarii eligibilitatii cheltuielilor efectuate.

Totodata, va ajutam in gasirea finantarii optime pana la momentul rambursarii fondurilor.

Compania noastra are numeroase parteneriate cu societati de leasing, banci si grupuri financiare.

Implementare

Misiunea firmei este de a furniza echipamente pentru proiecte de dezvoltare creative si profesionale la un pret onest care sa creeze pentru partenerii si clientii nostri solutii si beneficii tangibile, in vederea unei pozitionari favorabile a acestora fata de concurenta si pentru a crea parteneriate durabile.

In vederea cresterii scorului proiectelor, incepem printr-o evaluare generala a organizatiei si, in functie de specificul rundei, alegem echipamentele potrivite.

Ne asumam evaluarea eligibilitatii echipamentelor sub toate aspectele.

Compania noastra acorda suport pentru intocmirea documentatiei necesare pentru achizitiile propuse in proiect.

Ne asumam evaluarea eligibilitatii sub toate aspectele pornind de la conceperea planul de afaceri pana la rambursarea fondurilor solicitate.

FONDURI EUROPENE

  Nume*

  Prenume*

  Email*

  Telefon

  Mesaj (Optional)

  PROGRAM DE LUCRU
  Duminică Închis
  Luni 9:00 am - 9.00 pm
  Marți 9:00 am - 9.00 pm
  Miercuri 9:00 am - 9.00 pm
  Joi 9:00 am - 9.00 pm
  Vineri 9:00 am - 7.00 pm
  Sâmbătă 9:00 am - 7.00 pm
  Ai o intrebare? Suna acum!
  0753.333.533