• Luni - Vineri 8.30 - 17.00
  • Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 173, Sat Rosu, Chiajna, Ilfov
  • 021.423.44.49

DESPRE NOI

DOCTORUL DE UTILAJE

Compania are sediul central în București și două sucursale în județele Ilfov și Calarași.

Euro Zone Com – EuroZone este o firmă tânără și dinamică, creată acum zece ani din inițiativa unui grup de tehnicieni proveniți din acest sector de activitate. Distribuitor autorizat și reprezentant in Romania al mai multor companii ce activează in domeniul utilajelor și echipamentelor, EuroZone a cunoscut pe parcursul acestor ani o dezvoltare continuă, ajungînd un concurent serios in domeniu.

În prezent, compania se axează pe doua direcții principale de afaceri și anume vânzările de echipamente şi service și piese de schimb pentru echipamente. Divizia de service a fost dezvoltată printr-un nou concept de service multi-brand, care satisface cererea actuală de pe piaţa românească.

ISTORIC

EuroZone și-a inceput activitatea prin furnizarea de echipamente, componente și servicii pentru utilaje din domeniile construcții și lucrări terasiere, exploatare depozite şi facilităţi logistice, lucrări agricole și peisagistice.

Între 2007 şi 2009, compania a dezvoltat departamentul service si piese de schimb în timp ce în 2010, EuroZone s-a orientat către fidelizarea clienților existenți prin lărgirea portofoliului de utilaje si accesorii. În ciuda crizei economice și a unei piețe de utilaje de construcții în scădere, EuroZone a achiziționat autoateliere complet echipate,- unele dintre cele mai performante din branșă, după cum înșiși competitorii admit; s-au obținut licențe de acces la mai multe siteuri de tip CRM ale principalilor producători și furnizori de componente și piese de schimb pentru utilaje; s-a creat un sistem informatic propriu.

EuroZone și-a mărit continuu echipa prin oameni specializați care pot răspunde cu promptitudine oricăror solicitari. Printre serviciile oferite se regăsesc: consultanța in alegerea produselor și a sistemelor de finanțare, inclusiv implementarea proiectelor cu finanțare europeană, operativitatea in livrarea produselor, diversitatea mărcilor oferite.

În prezent, acoperim toată țara prin cele 4 ateliere mobile de service, disponibile non-stop.

Instruirea permanentă a specialiștilor nostri, experiența si promptitudinea acestora ne oferă garanția că toți clienții noștri sunt pe deplin

GALERIE FOTO

STRUCTURA

Divizia de utilaje din cadrul EuroZone desfasoară activităţile de vânzare, revânzare, închiriere şi cesionare utilaje şi echipamente tehnologice de uz general sau specializate.

Euro Zone Com este reprezentantul în România al multor producători de utilaje.

Divizia Utilaje desfășoară și alte activităţi comerciale, cum ar fi: re-vânzarea de utilaje second-hand sau refabricate; intermedierea de achiziţii în sistem de leasing operaţional sau buy-back; închirierea de utilaje sau echipamente s.a.m.d.

Activitatea acestui departament constă in:

  • Furnizarea de subansamble, piese de schimb şi componente conform specificaţiilor clientelei. Pe lângă brandurile reprezentate, pentru care asigurarea tehnico-materială este de la sine înţeleasă, firma noastră este în măsură să ofere întregul nomenclator de componente pentru majoritatea mărcilor şi seriilor de utilaje cunoscute: Grupul CNH,JCB, Komatsu, Caterpillar, Volvo, Terex, Liebherr, Atlas, etc.
  • Furnizarea de organe şi dispozitive de lucru si a parților de uzură a utilajelor terasiere
    • Brandurile USCO sau ESTI Italia reprezintă producători de organe de lucru: dinţi şi lame pentru cupe,şenile şi role, componente ale transmisiilor mecanice.
    • Partenerii firmei noastre pot executa diverse cupe şi alte organe de lucru, obţinute prin prelucrări metalurgice şi mecanice, dimensionate conform specificaţiilor clientelei.

Ne mândrim ca fiind unul dintre cei mai importanţi furnizori de piese din zona de sud a ţării, oferta noastră acoperind practic toată gama de mărci şi modele de utilaje funcţionale în piaţă.

  • Furnizarea de piese și service pentru utilizatori de componente și sisteme mecanice. Compania noastră reprezintă branduri renumite pe plan internaţional: Isuzu Motors Corp. ca motorist, Dana-Spicer Corp. sau Carraro Int’l ca producători de transmisii mecanice.

Dotarea materială şi personalul calificat permit efectuarea unei game largi de prestaţii tehnice în beneficiul unei arii cât mai largi de clienți: întreţinere periodică, recondiţionări şi reglaje, reparaţii curente sau capitale, modificări / adaptări de echipamente opţionale sau accesorii. Cele mai frecvente solicitări privesc brandurile Case, New Holland, Komatsu, Cat, Volvo, Cesab, Still,Toyota, dar echipa noastra poate intreține și repara intreaga paletă de producatori si tipuri de utilaje existente pe piața din Romania; se efectuează curent reparaţii la transmisii, instalaţia hidraulică, aparatura de comandă.

Echipele mobile de service benefiază de o dotare impresionantă: autoateliere complet echipate, o hală de reparaţii, magazie pentru materiale şi piese consumabile ce conține mii de repere pentru aprope toata gama de utilaje. Personalul tehnic al departamentului beneficiază de instructaje periodice în fabricile producătorilor parteneri. Contractele noastre de service va vor crește productivitatea, vă vor reduce costurile de intreținere, asigurîndu-vă scădea costurilor pentru maximizarea profitului.

Pe lângă intervenții in garanție, revizii, reparăm motoare si cutii de viteză, pompe hidraulice, cilindri, transmisii, ciocane hidraulice, vă oferim și un stoc permanent de piese de schimb care ajung la dumneavoastra intr-un timp foarte scurt. Utilizarea pieselor de schimb originale oferite de noi, vă protejează investiția, conferind utilajelor o durată de viată mai mare chiar si in condiții dure de exploatare.

VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

EuroZone iși propune să reprezinte alegerea tuturor utilizatorilor de utilaje.

EuroZone iși propune să ofere produse si servicii de inaltă calitate. Vom satisface nevoile clienților prin soluții care aduc plus valoare business-urilor pe care le detin, construind astfel relații pe termen lung.

Pe termen mediu și lung, EuroZone dorește să devină unul dintre protagoniștii principali ai pieței de profil din România: mulțumită acestor investiții de amploare, compania noastră va putea prezenta oferte particularizate, adaptate cererii specifice a fiecărui client în parte. Putem considera că o ofertă atât de vastă va putea răspunde și nevoilor dumneavoastră – pentru noi, fiecare client este la fel de important!

Viziunea noastra este simpla: sa devenim pentru partenerii noștri un partener indispensabil, pentru furnizori un reprezentant de talie europeană si pentru angajații nostri jobul ideal.